Ukilaisjudokat yhteiskuvassa hyvin sujuneiden salikilpailuiden jälkeen.
Ukilaisjudokat yhteiskuvassa hyvin sujuneiden salikilpailuiden jälkeen.

Porin judoseura Fudoshin järjesti 2.10.2021 salikilpailut kotisalillaan Porin urheilutalolla. Uudenkaupungin judoseurasta osallistui kilpailuihin 13 ottelijaa huoltojoukkoineen.

Judokerhosta kilpailuihin osallistui Mae Hiltunen, Miki Hiltunen, Väinä Kleemola, Neela Salminen ja Aino Kuusisto. Mae ja Miki voittivat oman sarjansa voittamalla kaikki kolme otteluaan. Väinö tuli sarjassaan toiseksi kahdella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Neela tuli sarjassaan toiseksi kahdella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Aino tuli sarjassaan kolmanneksi yhdellä otteluvoitolla ja kahdella tappiolla.

Junnujen ryhmästä kilpailuihin osallistui Milo Hiltunen, Veeti Salminen ja Daniel Pavlov. Milo ja Veeti voittivat oman sarjansa voittamalla kaikki neljä otteluaan. Daniel tuli omassa sarjassa kolmanneksi kahdella otteluvoitolla ja kahdella tappiolla.

Aikuisten ryhmästä kilpailuihin osallistui Marko Kivistö, Linnea Lehto, Ville Nurmela, Tomi Kleemola ja Matti Kuusisto. Marko voitti yhden ottelun ja hävisi kaksi ottelua. Linnea hävisi kolme ottelua, mutta palkittiin tiukkojen otteluiden ansiosta, sillä hän oli kilpailuiden ainut naisottelija ja joutui ottelemaan miesten sarjassa. Ville voitti yhden ottelun ja hävisi kaksi. Tomi Kleemola tuli sarjassaan toiseksi kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Matti Kuusisto voitti sarjansa viidellä otteluvoitolla.

Oli todella hienoa lähteä salikilpailuihin näin isolla ottelijamäärällä. Jokainen ottelija otteli erittäin hienosti ja voi olla ylpeä itsestään, kuten itsekin heistä olen. Kaikki pojat/miehet saivat muutaman rintakarvan lisää ja tytöt/nainen lisää säihkettä silmiin, kuten tapana on sanoa, kun rohkenee osallistua kilpailuihin. Kaikilla oli varmasti mukava päivä ja paljon kokemusta kertyi, jota tarvitaan kehittyäkseen paremmaksi judokaksi.” Kertasi päivän tapahtumia tällä kertaa valmentajan roolissa toiminut Marko Hiltunen.

Waseda-Club ry kiittää kaikkia kilpailun järjestäjiä, tuomareita, kilpailijoita ja huoltajia.

Marko Hiltunen ohjasi kaikille yhteisen lämmittelyn, ennen kilpailuiden alkamista.
Marko Hiltunen ohjasi kaikille yhteisen lämmittelyn, ennen kilpailuiden alkamista.

 

Kilpailuiden jälkeen vielä paikalle olleet ottelijat asettautuivat yhteiskuvaan.
Kilpailuiden jälkeen vielä paikalle olleet ottelijat asettautuivat yhteiskuvaan.