Ryhmäkuvassa leirille osallistuneet ukilaiset, sekä pari raumalaista lainalasta.
Ryhmäkuvassa leirille osallistuneet ukilaiset, sekä pari raumalaista lainalasta.

Rauman judoseura Fudoshin järjesti yhteistyössä Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubi’in kanssa junioreille suunnatun judoleirin 16.10.2021. Leiri pidettiin raumalaisten kotisalilla Sampaanalalla. Leiri koostui neljästä harjoituksesta, joista kaksi oli suunnattu nuoremmille junioreille ja kaksi vanhemmille junioreille. Nuorempien junioreiden harjoitukset ohjasi Taru Petäjä ja Karri Leino. Vanhempien junioreiden harjoitukset ohjasi Marko Hiltunen. Apuohjaajina toimi seurojen aktiivit.

Judokerhosta leirille osallistui Mae Hiltunen, Miki Hiltunen, Elmeri Laukkanen, Jere Mäkinen, Ida Lahtinen, Topi Lahtinen, Neela Salminen, Aino Kuusisto ja Jerry Kuusisto.

Junnujen ryhmästä leirille osallistui Milo Hiltunen, Veeti Salminen, Sasha Kyryliuk, Miska Suominen ja Daniel Pavlov.

Leiri oli oikein onnistunut kaikin puolin. Osallistujia oli juuri sen verran, mitä salille oli mahdollista ottaa. Kaikilla oli koko ajan niin sanotusti tekemisen meininki päällä, vaikka varmasti viimeisillä leiri-minuuteilla moni oli jo antanut kaikkensa, mitä itsestä irti lähti. Omien harjoitusten välissä sai seurustella ystävien kanssa ja tutustua uusiin tuttavuuksiin. Mahtavaa oli myös se, että omasta seurasta saatiin näin iso osallistujamäärä. Paljon helpommaksi judoleirin raameja ei voi enää tehdä, sillä matka oli lyhyt, ohjaajat olivat tuttuja ja omat treenikaverit olivat tukena.” Tiivisti päivän tapahtumia leirillä ohjaajana toiminut Marko Hiltunen.

Waseda-Club ry kiittää kaikkia leirin ohjaajia, järjestäjiä, osallistujia ja huoltajia.

Leiriläiset ehtivät hetkeksi kokoontumaan myös yhteispotrettiin.
Leiriläiset ehtivät hetkeksi kokoontumaan myös yhteispotrettiin.