Judoseura Waseda-Clubin iskujoukko kävi vääntämässä Pohjanmaalla.
Judoseura Waseda-Clubin iskujoukko kävi vääntämässä Pohjanmaalla.

Kurikassa järjestettiin perinteinen judokilpailu Aprilli Shiai lauantaina 29.4.2023. Kurikan monitoimihalli Monnariin oli saapunut 167 judokaa ottelemaan sarjamestaruuksista. Päivän aikana otteluita käytiin yhteensä 207 kappaletta. Uudenkaupungin judoseura Waseda-Club’ista kilpailuihin osallistui kaksi judokaa huoltojoukkoineen. Joukkueen valmentajana toimi Marko Hiltunen.

Miki Hiltunen otteli sarjassa P11-23kg voittaen molemmat ottelut ja samalla sarjansa. Miki lähti rohkeasti kamppailemaan vielä sarjassa P11-27kg, jossa voitti kaksi ottelua ja hävisi ainoastaan sarjan voittajalle, sijoittuen hopealle. Mikin otteluvoitot päivän aikana tulivat sekä heitoista, että vahvalla sidonnalla.

Milo Hiltunen voitti sarjansa P15-42kg. Milo voitti kaikki kolme otteluaan nopeilla heitoilla ja tiukalla sidonnalla. Milo urakoi oman sarjansa lisäksi sarjassa P15-46kg, jossa saldoksi tuli yksi otteluvoitto ja yksi tappio, sekä sijoituksena hopeaa.

”Tällä kertaa reissuun lähdettiin pienellä, mutta tehokkaalla iskujoukolla. Ukilaisjudokat voittivat oman painoluokkansa ja haastoivat myös raskaamman sarjan ottelijoita onnistuneesti. Upeita otteluvoittoja ja jalometallia kotikaupunkiin tuomiseksi päivän päätteeksi. Nyt on kolmen viikon kova kisarumba takana ja vedetään hieman happea, sekä valmistaudutaan kevään viimeisiin koitoksiin.” totesi seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen.

Waseda-Club ry onnittelee lämpimästi seuran jäseniä upeasta kilpailumenestyksestä ja itsensä voittamisesta, sekä kannustaa jatkossakin aktiivisuuteen judorintamalla.