Ukilaisjudokat ottelivat viikonloppuna Porvoossa.
Ukilaisjudokat ottelivat viikonloppuna Porvoossa.

Keväiseen Porvooseen matkusti iso joukko judokoita ympäri Suomea kisa-viikonlopuksi. Lauantaina 22.4.2023 kokeneemmat kilpailijat ottivat mittaa toisistaan Samurai Cup 2 -kilpailussa ja sunnuntaina 23.4.2023 ottelivat kilpailu-uraa aloittelevat judokat Startti Cup 2 -kilpailun sarjamestaruuksista. Viikonlopun kilpailuihin osallistui lähes 350 judokaa ja otteluita käytiin miltei 500 kappaletta. Uudenkaupungin judoseura Waseda-Club’ista kilpailuihin osallistui viisi judokaa huoltojoukkoineen. Joukkueen valmentajana toimi Marko Hiltunen.

Lauantaina Milo Hiltunen otteli kovatasoisessa sarjassa P15-42kg hopealle kahdella otteluvoitolla ja kahdella tappiolle. Veeti Salminen kamppaili itsensä myös komeasti hopealle sarjassa P15-66kg kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

Sunnuntaina sarjavoittoihin menestyksekkäästi ottelivat Miki Hiltunen sarjassa PA9-22,1kg ja Neela Salminen TA9-27,4kg. Molemmat nuoret judokat voittivat kaksi ottelua ja nousivat podiumin korkeimmalle paikalle.

Leo Hero kerrytti arvokasta kilpailukokemusta kolmen ottelun verran sarjassa PTY15-64,9kg.

”Ukilaisjudokoilta monessakin mielessä onnistunut kisareissu. Otteluvoittoja saavutettiin monipuolisella tekemisellä niin pysty-, kuin mattotekniikoilla, jota on aina mukava seurata. Kaksi sarjavoittoa, kaksi hopeaa ja ripakopallinen ottelukokemusta on kelpo saldo. Lisäksi Milo ja Veeti toimivat sunnuntain kilpailuiden yhteislämmittelyiden apuohjaajina, joka on arvokasta työtä judoyhteisön eteen. Yhteislämmittelyllä on tavoite muun muassa purkaa aloittelevien kilpailijoiden ottelujännitystä.” Seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen summasi viikonlopun antia.

Waseda-Club ry onnittelee lämpimästi seuran jäseniä upeasta kilpailumenestyksestä ja itsensä voittamisesta, sekä kannustaa jatkossakin aktiivisuuteen judorintamalla.

Yhteislämmittelyä sunnuntain Startti Cupissa.
Yhteislämmittelyä sunnuntain Startti Cupissa.
Milo ja Veeti toimivat yhteislämmittelyssä apuohjaajina.
Milo ja Veeti toimivat yhteislämmittelyssä apuohjaajina.