Ukilaisjudokat huoltojoukkoineen kävivät testaamassa taitojaan Orimattilassa.
Ukilaisjudokat huoltojoukkoineen kävivät testaamassa taitojaan Orimattilassa.

Orimattilan judoseura järjesti lauantaina 14.5.2022 kilpailu-uraa aloitteleville 6-14 vuotiaille junioreille suunnatun judokilpailun. Kilpailuihin osallistui noin sata judokaa kahdestakymmenestä eri judoseurasta ympäri Suomea. Uudenkaupungin judoseura Waseda-Club’ista kilpailuissa oli neljä ottelijaa huoltojoukkoineen.

Judokerhosta kilpailuihin osallistui kolme ottelijaa. Miki Hiltunen otteli sarjassa PA9-23,2kg voittaen molemmat ottelunsa ja samalla sarjan. Mae Hiltunen otteli T11-29,5kg sarjassa voittaen kaikki neljä otteluansa ja saaden myös päivän päätteeksi kultamitalin kaulaansa. Väinö Kleemola otteli sarjassa PA9-29,2kg voittaen yhden ottelun ja häviten yhden ottelun, sijoittuen hopealle.

Nuorten ryhmästä Daniel Pavlov otteli sarjassa PA13-36,7kg voittaen myöskin yhden ottelun ja häviten yhden ottelun sijoittuen hopealle.

”Jälleen onnistunut kisareissu ukilaisjudokoilla. Kilpailut oli hyvin järjestetty ja etenivät jouhevasti. Tapahtumassa oli yhteinen lämmittely ja sääntöjen kertaus, joka poistaa nuorilta kilpailijoilta ylimääräistä kilpailu-jännitystä. Ukilaisjudokat voittivat otteluita näyttävillä heitoilla, tiukoilla sidonnoilla, sekä tuomariäänin. Seuramme sijoittui hienosti mitalitilastoissa neljänneksi. Kaikista tärkeintä oli kuitenkin, että kaikilla oli hauskaa ja syntyy mahdollisesti kipinä jatkossakin osallistua kilpailuihin. Kuten joku joskus on hyvin todennutkin, että kilpailupäivä on aina juhlapäivä, sillä silloin pääsee näyttämään omaa osaamistaan.” Kommentoi judoseuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen.

Waseda-Club ry onnittelee lämpimästi kaikkia kilpailuihin osallistuneita seuran jäseniä ja kannustaa jatkossakin osallistumaan aktiivisesti tapahtumiin.

Mae Hiltunen podiumilla.
Mae Hiltunen podiumilla.
Miki Hiltunen podiumilla.
Miki Hiltunen podiumilla.
Väinö Kleemola podiumilla.
Väinö Kleemola podiumilla.
Daniel Pavlov podiumilla.
Daniel Pavlov podiumilla.