Onnistuneen vyö- ja nauhakokeen jälkeen yhteispotretissa vasemmalta Veeti Salminen, Marko Hiltunen ja Milo Hiltunen.
Onnistuneen vyö- ja nauhakokeen jälkeen yhteispotretissa vasemmalta Veeti Salminen, Marko Hiltunen ja Milo Hiltunen.

Milo Hiltunen suoritti vihreän vyön (3.kyu) lauantaina 13.11. pidetyssä vyökoetilaisuusuudessa. Harjoitusparina/ukena Milolla toimi Veeti Salminen. Veeti suoritti samassa tilaisuudessa oranssiin vyöhönsä (4.kyu) kolmannen nauhan/natsan. Graduointitilaisuuden piti seuran graduoitsijana ja ohjaajana toimiva Marko Hiltunen (3.dan).

Milo on aloittanut judon vuonna 2015. Viikottaisen judoharjoittelun lisäksi Milo on kiertänyt ahkerasti judokilpailuja ja leirejä, sekä käynyt vihreän vyön vaatimukseen kuuluvan judon perusteet -kurssin. Otteluvoittoja Milolle on kertynyt virallisista kilpailuista 92 kappaletta ja salikilpailuista 19. Milo toimii myös apuohjaajana judokerhossa.

Vyökokeen jälkeen paikalla olleet judokat pääsivät onnittelemaan Miloa judoperinteen mukaisesti, eli heittämällä judoheitolla tuoretta vihreä-vöistä.

Tilaisuus oli oikein onnistunut. Milo ja Veeti suorittivat mallikelpoisesti vaaditut tekniikat. Vihreä vyö on jo niin sanottu opettaja-aste, eli olettamus on, että vyön haltija pystyy ohjaamaan jo muille harjoituksia. Tätä taitoa Milo on päässyt harjoittelemaan/hyödyntämään judokerhossa, kuten myös Veetikin. Tämä on arvokasta työtä judoyhteisön hyväksi.” kommentoi seuran graduoitsijana toimiva Hiltunen.

Waseda-Club ry onnittelee lämpimästi Miloa uudesta vyöarvosta ja Veetiä uusista natsoista.