Junnujudo maanantaisin ja torstaisin kello 18.00-19.15. Harjoitukset vuonna 2010 tai aikaisemmin syntyneille tytöille ja pojille. Harjoituksiin ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin harrastajat.

Nuorten ja aikuisten judoharjoitukset maanantaisin ja torstaisin kello 19.30-21.00. Harjoitusryhmä naisille ja miehille, alaikäraja on 16 vuotta. Harjoituksiin ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin harrastajat.

Uudet harrastajat: Päätä antaa itsellesi tai lapsellesi mahdollisuus aloittaa uusi harrastus. Judo on maailman suosituin kamppailulaji, jossa opetellaan kamppailemaan heitoin, sidonnoin ja myöhemmässä vaiheessa käsilukkojen sekä kuristusten avulla. Judon avulla koko keho harjoittuu monipuolisesti. Harjoitukset pidetään Uudenkaupungin uimahallin judosalissa, osoitteessa Koulupolku 5.

Tervetuloa lämpimästi maailman suosituimman kamppailulajin pariin.

Tiedustelut Marko Hiltunen whatsupp / tekstiviesti / soitto 050 543 4307

Kausimaksut

Kausimaksu ajalle 1.9.2021-31.8.2022 hoidetaan kahdella erillisellä maksulla. Jokaisen harrastajan tulee maksaa Judoliiton lisenssi/vakuutus Suomisportin kautta. Kerholaisten/Junioreiden maksu on alle 7-vuotiailla 45 euroa, yli 7-vuotiailla 85 euroa ja aikuisilla 110 euroa. Tämä  maksu tulee hoitaa heti kuntoon. Maksun pystyy hoitamaan myös Suomisport sovelluksen/App:in kautta.

Maksu tapahtuu seuraavalla tavalla:

  • Osta lisenssi Itselleni/lapselleni
  • Valitse laji -> Valitse judo
  • Missä seurassa kilpailet tai harrastat -> Valitse Waseda-Club, Uusikaupunki
  • En tarvitse vakuutusta
  • Valitse maksutapa/Siirry maksamaan

Mikäli maksu ei onnistu sovelluksen/App:in kautta, niin tarkistathan seuraavat asiat:

  • Onko puhelimessa uusin Suomisport-sovellus (vanhan voi poistaa)
  • Puhelimen selaimen evästeet on käytössä
  • Puhelimen käyttöjärjestelmän päivitykset on ajantasalla

Lisäksi maksetaan Waseda-Club ry:n jäsenmaksu, joka on kerholaisilla 40 euroa, junioreilla 75 euroa ja aikuisilla 100 euroa. Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille numero FI49 5491 0240 0361 24, BIC: OKOYFIHH, viestiksi harrastajan nimi / jäsenmaksu. Kausimaksu on ajalle 1.9.2021-31.8.2022.

Alla olevasta linkistä pääset pikaohjeeseen Suomisportiin rekisteröitymiseen ja profiilin luomiseen sekä huollettavan lapsen profiilin luomiseen.

Liikunnallista judokautta toivottaen Waseda-Club ry