Junnujen päätösharjoitukset, 17.6.2019
Junnujen päätösharjoitukset, 17.6.2019

Jälleen on vuosi vierähtänyt ja Uudenkaupungin judoseura Waseda-Club ry:n junnujudokoiden kausi on takana. Päätösharjoitukset pidettiin maanantaina 17.6.2019. Osa judokoista oli vielä mukana kauden viimeisissä harjoituksissa, mutta osa oli jo pakannut matkalaukun ja lähtenyt kesäloman viettoon. Viimeisten harjoitusten jälkeen paikalle olleet judokat laittoivat totuttuun tyyliin suut makeaksi jäätelön avulla.

Nuorten judokoiden kausi alkoi syksyllä koulujen alkamisen aikoihin. Harjoituksissa on käynyt hyvin väkeä ja jokainen on kehittynyt taidoissaan kauden aikana. Lähes kaikki ovat käyneet kokeilemassa myös kilpailemista joko niin sanotuissa salikilpailuissa, eli harjoituskilpailuissa tai sitten virallisissa kilpailuissa. Osa on kiertänyt kilpailuissa enemmänkin ja edustanut seuraa ja kaupunkia upeasti tuoden mitaleja kotikaupunkiin. Lähialueen seurojen kanssa on tehty yhteistyötä ja väkeä on käynyt seuran salilla harjoittelemassa ja vastaavasti on käyty lähialueen seurojen salikilpailuissa.

Pisimpään judossa mukana olleet juniorit aloittivat judon harjoittelun muksujudossa vuonna 2015. Matkan varrella on uusia harrastajia tullut mukaan niin syksyllä, kuin keväälläkin. Viime viikolla entiset muksujudokat suorittivat judon oranssin vyön (4.kyu) ja myöhemmin mukaan tulleet keltaisen vyön (5.kyu).

Junnujudokoiden kausi jatkuu kesätauon jälkeen ja seuran puheenjohtajana ja ohjaajana toimiva Marko Hiltunen toivottaa mukaan myös uudet harrastajat.

Aikuisten/nuorten päätösharjoitukset pidettiin samana päivänä. Paikalla olleet hikoilivat maailman suosituimman kamppailulajin parissa, antaen kaikkensa, ennen kesälaitumille siirtymistä. Mahdollisista kesäkauden harjoituksista sovitaan erikseen.

Myös aikuisten/nuorten harjoituksiin ovat tervetulleita niin uudet, kuin vanhatkin harrastajat syyskauden alettua.

Tulevista harjoitusajoista saa tietoa sivuiltamme.

Kuvissa junnujudon ja aikuisten päätösharjoituksiin osallistuneet judokat.

Aikuisten päätösharjoitukset, 17.6.2019
Aikuisten päätösharjoitukset, 17.6.2019