MaTe junnukilpailun alkulämmittelyn jälkeen junnujudokat asettuivat vielä kisojen nimen mukaisiksi kirjaimiksi.
MaTe junnukilpailun alkulämmittelyn jälkeen junnujudokat asettuivat vielä kisojen nimen mukaisiksi kirjaimiksi.

 

Lauantaina 2.11.2019 kamppailtiin kaksi vuosittaista judokilpailua, joihin ukilaisjudokat osallistuivat. Maskun Hemmingin koululla oteltiin MaTe junnukisat, joissa Uudenkaupungin judoseura Waseda-Club’ia oli edustamassa Veeti Salminen sarjassa -38kg, Artturi Helimo sarjassa -40kg, sekä Janika Ojaniemi ja Anton Aniskov sarjassa -54kg. Kurikassa Seibukan Shiai’ssa kamppailemassa oli Milo Hiltunen sarjassa P11-30kg ja P11-34kg, sekä Marko Hiltunen M-81kg sarjassa ja VM-90kg sarjassa.

Veeti voitti sarjassa kolme ottelua ja hävisi yhden, sijoittuen hopealle. Artturi voitti yhden ottelun ja hävisi kaksi. Janika voitti kaksi ottelua ja hävisi kaksi. Antonille ei tällä kertaa otteluvoittoja.

Milo voitti kaikki neljä otteluaan sarjassa P11-30kg ja samalla sarjansa. P11-34kg sarjassa Milo voitti kolme ottelua ja hävisi kaksi, sijoittuen hopealle.

Marko voitti M-81kg sarjassa kaikki kolme otteluaan saaden kultaa. Veteraanimiesten sarjassa -90kg Marko toisti saman, eli voitti kaikki kolme otteluaan ja samalla sarjansa.

Tämä oli oikein onnistunut päivä, sillä judoseuramme oli hyvin edustettuna kahdessa eri kilpailussa samanaikaisesti. Otteluvoittoja, sarjavoittoja, tiukkaa vääntämistä ja ennen kaikkea itsensä likoon asettamista. Osalle porukasta kilpailut olivat ensimmäiset viralliset kilpailut, joten jännitys on ollut käsinkosketeltavaa ja siitä huolimatta tai juurikin sen ansiosta ottelut sujuivat mallikkaasti, vaikka kaikille ei tällä kertaa mitalisijoitusta tullutkaan.” Tiivisti päivän tapahtumat Uudenkaupungin judoseurassa harjoituksia ohjaava Marko Hiltunen.

Waseda-Club ry onnittelee lämpimästi kaikkia kilpailijoita otteluista, mitaleista ja kokemuksen kartuttamisesta. Kiitos myös mukana olleille huoltajille.

Kilpailemisesta kiinnostuneet löytävät tietoa tulevista judokilpailuista nettisivuilta http://www.judoshiai.fi/ ja https://www.judoliitto.fi/. Lisäksi alueen seurat ilmoittelevat järjestämistään tapahtumista omilla nettisivuillaan. Hyvä tapa käydä kokeilemassa kilpailemista on niin sanotut salikilpailut, eli harjoittelukilpailut, sekä kilpailemista aloitteleville tarkoitetut kilpailut, kuten Startti Cup’it.

Waseda-Club ry toivottaa myös uudet harrastajat maailman suosituinta kamppailulajia harrastamaan. Harjoitusryhmiä on kaksi. Junioreille, jotka ovat syntyneet vuonna 2010 tai aiemmin ja aikuisille sekä nuorille tarkoitettu harjoitusryhmä, jossa alaikäraja on 15 vuotta.

Vasemmalta Veeti Salminen, Artturi Helimo, Janika Ojaniemi ja Anton Aniskov valmiina ottelemaan.
Vasemmalta Veeti Salminen, Artturi Helimo, Janika Ojaniemi ja Anton Aniskov valmiina ottelemaan.
Ukilaisjudokat Milo ja Marko Hiltunen kävivät Pohjanmaalla kamppailemassa menestyksekkäästi.
Ukilaisjudokat Milo ja Marko Hiltunen kävivät Pohjanmaalla kamppailemassa menestyksekkäästi.