Vuoden 2019 veteraaniurheilija judoka Marko Hiltunen.
Vuoden 2019 veteraaniurheilija judoka Marko Hiltunen.
Vuoden 2019 veteraaniurheilijan palkinnot koko komeudessaan.
Vuoden 2019 veteraaniurheilijan palkinnot koko komeudessaan.
Kutsu palkitsemistilaisuuteen.
Kutsu palkitsemistilaisuuteen.

Uudenkaupungin kaupunki järjesti keskiviikkona 29.1.2020 vuonna 2019 menestyneiden urheilijoiden palkitsemistilaisuuden. Tilaisuus pidettiin Kulttuurikeskus Crusellissa. Kutsuttuina olivat arvokilpailuissa, vähintään SM-tasolla, menestyneet urheilijat ja heidän valmentajansa. Tilaisuudessa oli tarjolla juhlapuheita, musiikkiesityksiä, kahvitarjoilua ja palkintoja ruusujen kera.

Uudenkaupungin judoseura Waseda-Club’in Marko Hiltunen oli kutsuttu tilaisuuteen. Hiltunen saavutti toukokuussa 2019 Rovaniemellä pidetyissä judon Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa hopeaa veteraanien -73kg sarjassa. Hiltunen valittiin/palkittiin myös Uudenkaupungin kaupungin vuoden 2019 veteraaniurheilijaksi.

Tilaisuus oli oikein lämminhenkinen ja miellyttävä. Hienoa, että kaupunki omalta osaltaan huomioi menestyneitä urheilijoita, jotka ovat jokainen tahollaan panostaneet merkityksellisesti omaan lajiinsa menestystä saadakseen. Ja uskoisin myös, että urheilijat omalta osaltaan tuovat kaupungin nimeä, sekä sijaintia valtakunnallisesti ja miksei myös maailmanlaajuisestikin ihmisten tietoisuuteen. Tällä on varmasti positiivinen merkitys kaupunginkin näkökulmasta.” Pohti asiaa vuodesta 1987 judoa harjoitellut Hiltunen.

Waseda-Club ry onnittelee lämpimästi Vuoden veteraaniurheilijaksi valittua Marko Hiltusta.