Nuorten judo maanantaisin ja torstaisin kello 18.00-19.15/30. Harjoitusryhmä vuonna 2010 tai aikaisemmin syntyneille tytöille ja pojille. Harjoituksiin ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin harrastajat.

Aikuisten judo maanantaisin ja torstaisin kello 19.30-21.00. Harjoitusryhmä naisille ja miehille. Harjoituksiin ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin harrastajat.

Judokerho pääsääntöisesti lauantaisin kello 9.30-10.45. Harjoitusajat vaihtelee ja niistä ilmoitetaan erikseen ryhmään kuuluville. Harjoitusryhmä vuonna 2015 tai aikaisemmin syntyneille tytöille ja pojille. Harjoituksiin ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin harrastajat.

Uudet harrastajat: Päätä antaa itsellesi tai lapsellesi mahdollisuus aloittaa uusi harrastus. Judo on maailman suosituin kamppailulaji, jossa opetellaan kamppailemaan heitoin, sidonnoin ja myöhemmässä vaiheessa käsilukkojen sekä kuristusten avulla. Judon avulla koko keho harjoittuu monipuolisesti. Harjoitukset pidetään Uudenkaupungin uimahallin judosalissa, osoitteessa Koulupolku 5.

Tervetuloa lämpimästi maailman suosituimman kamppailulajin pariin.

Tiedustelut Marko Hiltunen whatsupp / tekstiviesti / soitto 050 543 4307

Kausimaksut

Kausimaksu ajalle 1.8.2023-31.7.2024 hoidetaan kahdella erillisellä maksulla. Jokaisen harrastajan tulee maksaa Judoliiton lisenssi/vakuutus Suomisportin kautta. Nuorten/judokerholaisten lisenssimaksu on 95 euroa ja aikuisten 120 euroa. Tämä  maksu tulee hoitaa heti kuntoon. Maksun pystyy hoitamaan myös Suomisport sovelluksen/App:in kautta.

Maksu tapahtuu seuraavalla tavalla:

  • Osta lisenssi Itselleni/lapselleni
  • Valitse laji -> Valitse judo
  • Missä seurassa kilpailet tai harrastat -> Valitse Waseda-Club, Uusikaupunki
  • En tarvitse vakuutusta
  • Valitse maksutapa/Siirry maksamaan

Mikäli maksu ei onnistu sovelluksen/App:in kautta, niin tarkistathan seuraavat asiat:

  • Onko puhelimessa uusin Suomisport-sovellus (vanhan voi poistaa)
  • Puhelimen selaimen evästeet on käytössä
  • Puhelimen käyttöjärjestelmän päivitykset on ajantasalla

Lisäksi maksetaan Waseda-Club ry:n jäsenmaksu, joka on kerholaisilla 50 euroa, nuorilla 80 euroa ja aikuisilla 110 euroa. Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille numero FI49 5491 0240 0361 24, BIC: OKOYFIHH, viestiksi harrastajan nimi / jäsenmaksu. Kausimaksu on ajalle 1.8.2023-31.7.2024.

Alla olevasta linkistä pääset pikaohjeeseen Suomisportiin rekisteröitymiseen ja profiilin luomiseen sekä huollettavan lapsen profiilin luomiseen.

Liikunnallista judokautta toivottaen Waseda-Club ry