Junnujen graduointi 10.6.2019
Junnujen graduointi 10.6.2019

Maanantaina 10.6.2019 pidettiin graduointi-tilaisuus, eli vyökoe sekä junioreille, että aikuisille. Vyökokeen piti seuran graduoitsija Marko Hiltunen. Junioreista oranssin vyön (4.kyu) suorittivat Milo Hiltunen, Ella Laaksonen, Veeti Salminen, Matilda Laakso, Miska Suominen ja Ella Lahtinen. Kaikki heistä ovat aloittaneet judon muksujudossa vuoden 2015 lopulla.

Artturi Helimo, Anton Aniskov, Janika Ojaniemi ja Santeri Salminen suorittavat keltaisen vyön (5.kyu).

Junnujen kanssa kuvassa myös junnujen harjoitusten apuohjaajina toimivat Matti Peura ja Jukka Eriksson.

Aikuisten graduointi 10.6.2019

 

Aikuisista Lauri Leino ja Juho Hyvärinen suorittivat oranssin vyön (4.kyu). Keltaisen vyön (5.kyu) suorittivat Jevgeni Aniskov, Marko Kivistö ja Petri Saario.

13.6.2019 pidettiin vyökoetilaisuus vielä kahdelle aikuiselle. Pasi Ojaniemi ja Matti Kuusisto suorittivat keltaisen vyön (5.kyu). Graduoitsijana toimi Marko Hiltunen.

Waseda-Club ry onnittelee kaikkia lämpimästi uudesta vyöarvosta.

Vyökokeet sujuivat oikein mallikkaasti ja kaikki voivat ylpeänä sitoa uudella vyöllä judoginsa kiinni. Jokainen on käynyt ahkerasti harjoituksissa, joista mukaan on tarttunut muun muassa uusia tekniikoita, taitoliikkeitä, kuntoa jne. Kaikki junioreista ovat käyneet myös vähintäänkin salikisoissa kokeilemassa myös kilpailemista ja osa on osallistunut myös judoleirille.

Vielä on kaksi judoharjoitusta jäljellä ennen kesätaukoa. Kauden päätösharjoitukset pidetään maanantaina 17.6.2019 normaaliin harjoitusaikaan.”, kertoi vyökokeen jälkeen graduoitsija Marko Hiltunen.