Ukilais-judokat kävivät Porissa hakemassa kilpailukokemusta.
Ukilais-judokat kävivät Porissa hakemassa kilpailukokemusta.

Lauantaina 19.1.2019 oteltiin Porin Fudoshin’in järjestämät salikilpailut Porin urheilutalolla. Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubia oli kilpailuissa edustamassa kuusi judokaa tukijoukkoineen. Ennen kilpailuja jokainen ottelija pääsi lämmittelemään ja testaamaan taitojaan taitoradalla muun muassa erilaisissa telineissä ja trampoliinissa.

Milo Hiltunen, Santeri Salminen ja Marko Hiltunen voittivat kaikki kolme ottelua ja samalla sarjansa. Veeti Salminen ja Artturi Helimo voittivat molemmat kaksi ottelua ja hävisivät yhden ottelun, tullen sarjoissaan toisiksi. Ella Lahtinen voitti yhden ottelun ja hävisi kaksi ottelua, sijoittuen sarjassaan kolmanneksi.

Jokaisella ottelijalla oli oikein onnistunut kisapäivä. Kaikki saivat hyviä otteluita ja onnistumisen tunteita. Joukkue kannusti toisiaan ja niin voitot, kuin tappiotkin otettiin vastaan niin sanotusti selkä suorana. Osalle ottelijoista kilpailut olivat ensimmäiset, kun osalla taas oli kertynyt kokemusta jo hieman enemmän kilpailemisesta. Salikilpailut ovatkin oiva tapa tutustua kilpajudoon, ennen suurempiin kilpailuihin osallistumista.” Summaa päivän tapahtumia seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen.

Kilpailemisesta kiinnostuneet löytävät tietoa tulevista judokilpailuista nettisivuilta http://www.judoshiai.fi/ ja https://www.judoliitto.fi/ . Lisäksi alueen seurat ilmoittelevat järjestämistään tapahtumista omilla nettisivuillaan.