Milo Hiltunen saavutti pronssia syyskauden viimeisissä kisoissa Lahdessa.
Milo Hiltunen saavutti pronssia syyskauden viimeisissä kisoissa Lahdessa.

Lauantaina 8.12.2018 oteltiin judokilpailu Lahti Shiai. Kilpailut käytiin Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa. Kilpailuihin osallistui lähes 200 nuorta judokaa niin kotimaasta, kuin ulkomailtakin. Uudenkaupungin judoseuraa kilpailuissa oli edustamassa Milo Hiltunen, joka otteli sarjassa P11 -27kg.

Milon sarja oteltiin pooli-ottelujärjestelmällä. Milo voitti kaksi ensimmäistä otteluaan ipponin arvoisilla heitto-suorituksilla. Kolmannen ottelun Milo hävisi vastustajan ipponin arvoisella heitolla. Neljännessä ottelussa Milo heitti vastustajaansa ensin waza-arin arvoisesti, mutta vastustaja sai myöhemmin kuitattua omalla heitollaan tilanteen ja lopulta ottelu siirtyi jatkoajalle. Jatkoajalla vastustaja sai heitosta pistesuorituksen, joka tiesi tappiota Milolle. Milo sijoittui lopulta sarjassa pronssille.

Voitetut ottelut sujuivat mallikkaasti ja tappio-otteluissakin oli omat paikkansa voitoille, joten hyvä päätös syyskauden kisoille. Milon syksyn kilpailut ovat sujuneet hienosti. Yhteensä otteluvoittoja on tullut 20 kappaletta ja tappioita nyt tulleet kaksi kappaletta.” Ynnäsi Milon huoltajana matkalla toiminut Marko Hiltunen, joka toimii myös Milon ohjaajana.

Waseda-Club ry onnittelee lämpimästi Miloa pronssista ja upeasti sujuneesta syyskaudesta.

Nettisivuilta www.judoshiai.fi ja www.judoliitto.fi löytyy kilpailukutsut tulevista kilpailuista. Sivuilta löytyy myös käytyjen kilpailuiden tuloksia ja paljon muuta judoon liittyvää asiaa. Kilpailemisesta kiinnostuneet voivat kysyä lisätietoja seuran ohjaajilta.