Junnujudokat vasemmalta Matilda, Veeti, Milo, Sasha ja Ella.
Junnujudokat vasemmalta Matilda, Veeti, Milo, Sasha ja Ella.

Lauantaina 10.11.2018 kamppailtiin perinteinen nuorten judokilpailu MaTe -junnukisa Maskussa. Kilpailut järjesti Maskun Tempo ja ne pidettiin Hemmingin liikuntahallissa. Kilpailuun osallistui 75 nuorta judokaa ja otteluita käytiin päivän aikana 135 kappaletta. Ohjelmaan kuului myös temppuilu- ja puuhatapahtuma sisältäen muun muassa temppuradan ja ongintaa. Uudenkaupungin judoseuraa Waseda-Club’ia  kilpailuissa oli edustamassa Milo Hiltunen sarjassa U11 -26kg, Ella Laaksonen sarjassa U11 -31kg, Veeti Salminen sarjassa U11 -36kg, sekä Sasha Kyryliuk ja Matilda Laakso sarjassa U11 -39kg.

Milo Hiltunen, Ella Laaksonen ja Sasha Kyryliuk voittivat kaikki oman sarjansa. Jokaisella oli neljä ottelua ja voitot tulivat ipponin arvoisilla suorituksilla.

Veeti Salminen voitti kaksi ottelua ja hävisi kaksi ottelua, saaden sarjassa pronssia. Voitot ja tappiot tulivat ipponin arvoisilla pisteillä.

Matilda Laakso voitti yhden ottelun ja hävisi kaksi ottelua. Voitto ja tappiot tulivat ipponin arvoisilla pisteillä.

Huoltajina kilpailumatkalla toimivat junnujudokoiden läheiset.

Osalle kilpailijoistamme kisat olivat kauden ensimmäiset, kun osalla oli kisakokemusta jo entuudestaan. Oli hienoa nähdä, miten jokaisella oli asenne kohdallaan ja kaikkia otteluita lähdettiin selkeästi voittamaan ja kaikki kannustivat toisiaan otteluissa. Niin voitot, kuin tappiotkin kohdattiin niin sanotusti selkä suorana, kuten kunnon kamppailu-urheilijan kuuluukin. Hyvä kisamatka kaikin puolin.” Summasi päivän tapahtumia seuran puheenjohtajana toimiva Marko Hiltunen.

Nettisivuilta www.judoshiai.fi löytyy kilpailukutsut tulevista kilpailuista. Kilpailemisesta kiinnostuneet voivat kysyä lisätietoja seuran ohjaajilta.